RENDELKEZŐ NYILATKOZAT

A BEFIZETETT ADÓ EGY SZÁZALÉKÁRÓL

A kedvezményezett adószáma:

1

8

8

3

9

7

6

0

-

1

-

1

6

A kedvezményezett neve: ARANYDIÓ Alapítvány

TUDNIVALÓK

A nyilatkozatot tegye egy olyan postai szabvány méretű borítékba, amely a lap méretét csak annyiban haladja meg, hogy abba a nyilatkozat elhelyezhető legyen

FONTOS!

A rendelkezése csak akkor érvényes és teljesíthető, ha a nyilatkozaton a kedvezményezett adószámát, a borítékon pedig AZ ÖN ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT pontosan tünteti fel.

 


Ha Ön.

önadózó (az ABEV számítógépes programmal vagy kézzel töti ki adóbevallását), vagy az egyszerűsített adóbevallást választotta:

Töltse ki az adóbevallás 0853-D jelű lapját! Ez esetben nem kell a kis borítékot használnia, sem ezt a lapot, mert a rendelkező nyilatkozat az adóbevallás részét képezi.)

Ha Ön.

Munkáltatói adó-megállapítást kért, (munkáltatója számol el az Ön adójával):

Válassza le ezt a lapot a perforáció (szaggatott vonal) mentén, és tegye borítékba! A borítékra írja rá adóazonosító jelét, majd zárja le a borítékot, és írja alá a ragasztáson átnyúlóan. Adja le a borítékot a munkahelyén május 10-ig

Ha Ön.


Ha Őn már beküldte adóbevallását, és elfelejtett rendelkezni az 1%-ról:

Válassza le ezt a lapot a perforáció (szaggatott vonal) mentén, és tegye borítékba. A borítékra írja rá adóazonosító jelét, majd zárja le a borítékot, és írja alá a ragasztáson átnyúlóan. A borítékot postán, vagy személyesen jutassa el valamelyik APEH irodához május 20-ig. Rendelkezése így, az adóbevallástól, illetve a munkáltatói adóelszámolástól függetlenül is érvényes.